221443_edited.jpg

VI ÄR

UNIQUE STOCKHOLM

Vårt fokus ligger inte enbart i att leverera en slutprodukt. Minst lika viktigt för oss är möjligheten till en kreativ och inkluderande process och att bilda en öppen och långvarig relation till dig som kund. Vårt motto är att alltid jobba för att göra din verksamhet mer lönsam och vi ser till att alltid komma med nytänkande och företagsamma lösningar anpassade efter just dina mål och önskningar.

Vi älskar det vi gör och det finns många anledningar till varför vi startade Unique Stockholm. Vi insåg att det måste finnas en full stack mediabyrå på marknaden med största fokus på kunden och dens konvertering.

 

Relationen mellan er och oss är grunden till vår gemensamma framgång. Det finns inget som är så viktigt som kundens framgång i det vi skapar.

221443_edited_edited_edited.jpg
IMG_1787_edited.jpg

Namn: Rebecca Lipschütz

Yrke: Co-Founder & Head of Sales

Arbetsbeskrivning: Mina främsta

ansvarsområden på Unique är E-handel & systemansvar, webbproduktion, design samt vår försäljningsavdelning.

Fun fact: Känd för att vara klumpigt smidig.

Det bästa med mitt jobb: Kundens framgång är vår, och det finns inget jag brinner så mycket för som att göra våra kunders drömmar och mål till verklighet. 
Vi skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare och bygger våran och kunden drömmar varje dag. Det är motivation påriktigt.

IMG_9424_edited.jpg

Namn: Fredric Christensson

Yrke: Co-Founder & Head of Marketing

Arbetsbeskrivning: Jag planerar, analyserar och utför marknadsföringsstrategier samtidigt som jag ansvarar för webbutveckling för våra kunder. 

Fun fact: Gillar inte ost och producerat väldigt mycket musik.

Det bästa med mitt jobb: Att jag får bidra till många olika företags tillväxt och således förändra människors liv till det bättre.

IMG_3032_edited.jpg

Namn: Natalie Lipschütz

Yrke: Project Director

Arbetsbeskrivning: Jag är projektledande koordinator här på Unique. Arbetar även med content creation, våra kunders SoMe kanaler & grafisk design.

Fun fact: Jag har råkat dra ut sladden till en fullsatt utomhusbio en gång.

Det bästa med mitt jobb: Det värdefullaste med mitt jobb är att få se skillnaden på våra kunders varumärken och livsverk när deras digitala kanaler speglar deras vision av företaget.

EA35E7DA-982F-4F26-83BB-3A65F8F45A4C (1).jpg

Namn: Sebastian Qvarfordt

Yrke: Key Account Manager

Arbetsbeskrivning: Jag brinner för att skapa relationer och hjälpa företag med sin tillväxt.

Fun fact: Är en semi-professionell golfare

Det bästa med mitt jobb: Att jag får jobba med allt jag älskar - speciellt det kreativa - och hjälpa andra att expandera och växa!

VILKA ÄR
UNIQUE
Stockholmsbaserad digital mediebyrå med in-house expertis inom webbproduktion, branding, mediaproduktion & marknadsföring. Unique är en mediebyrå bestående av några av branschens främsta inom webbproduktion, sociala medier, försäljning & marknadsföring.
 
Vår ambition är att öka våra kunders tillväxt genom att hjälpa dom komma närmare sin försäljning med hjälp av sina digitala kanaler. För att nå detta behövs en tydlig branding, rätt röd tråd och en tydlig kommunikation till sin målgrupp. Detta gör vi genom att erbjuda in house expertis inom digitala strategier, design, produktion, kodning, rådgivning & annonsköp.
VÅRA
VÄRDERINGAR
Våra värderingar grundas i begreppen transparens, kundnöjdhet, mod. Vi arbetar aktivt för att alltid prestera utöver dina förväntningar och säkerställa att du som kund får den service du förtjänar och lite till. Genom att förnya, förenkla och förbättra dina digitala kanaler garanterar vi dig och din verksamhet en felfri kundservice med bästa möjliga slutprodukt.